TECH

25-årige Sarah oplevede enkelte tilfælde af hyggesexisme, som en af blot en håndfuld kvinder på datamatikeruddannelsen. Det krævede ben i næsen, og det ærgrer hende, set i bakspejlet, at hun ikke italesatte det. For datamatikeruddannelsen er lige så meget for kvinder og burde tiltrække flere, og hun kunne godt tænke sig, at de gode historier om arbejde i it og tech blev fortalt oftere for kvinder. Der venter nemlig fede og spændende jobs samt fantastiske fællesskaber.

ARBEJDSLIV

Det kan være en stor mundfuld at sige farvel til studielivet og goddag til en ny hverdag på arbejdsmarkedet – en psykolog peger på, at skiftet kan medføre en reel sorgperiode. Få psykologens bedste råd til den svære overgang og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at lande trygt og godt i dit første voksenjob.

PRIVACY

Hvis det offentlige bøjer sig så meget for tech-giganterne, at de ligefrem vil gøre det ulovlige lovligt, så er en vigtig beskyttelse af os alle udvandet. Det mener Niels Bertelsen, formand for PROSA, som 26. april mødes med KL omkring den såkaldte Chromebook-sag.

- Jeg er glad for den fremstrakte hånd fra KL, og jeg vil selv møde op med konstruktive forslag til at løse udfordringen helt lovligt, fastslår formanden.