Foto: It-vest

master

Europæisk pris til it-uddannelse

Uddannelse opnår Best Practices in Education Award 2020.

Den populære masteruddannelse i it, der siden 2006 har været udbudt af It-vest, er blevet hædret med Best Practices in Education Award 2020.

Prisen uddeles af Informatics Europe, som er en sammenslutning af 140 universiteter og forskningslaboratorier, og går til ”et fremragende europæisk uddannelsesinitiativ, som styrker kvalitet og attraktionsværdi af it-uddannelse og undervisning”.

Masteruddannelsen giver opdaterede kompetencer til it-professionelle, og med cirka 250 aktive studerende årligt har den markeret sig som en af landets største videreuddannelser på masterniveau. En evaluering viser, at 94 procent af de studerende vil anbefale uddannelsen til andre. ”Mangfoldigheden blandt vores studerende er et udtryk for, at it-specialister ikke kun findes i it-virksomheder eller i it-afdelinger, men i mange forskellige virksomheder. It-specialisterne har i dag bevæget sig ud i forretningen”, forklarer Bettina Lundgaard Hansen, der er udviklingschef i It-vest.

Masteruddannelsen udbydes på tværs af Aarhus, Aalborg og Syddansk Universitet, og man kan selv bestemme, om man vil tage et fag, flere fag eller en hel master.

Læs mere på www.it-vest.dk