Kunstpause

GRAPHE-03

Julien Gachadoat har en master i elektronik fra Université de Bordeaux og en master i interaktivt grafisk design fra École Nationale des Arts Décoratifs, og han har udstillet i både Paris og Berlin.

Den franske kodekunstner Julien Gachadoat har i mange år udforsket generativ tegning og skabt unikke værker med brug af algoritmer. Han arbejder med fremkomsten af abstrakte former, der kombinerer monokrome, geometriske figurer og leger med gentagelser.

Han har udviklet sine egne værktøjer baseret på enkle grafiske regler og bruger computeren til at udforske de formelle muligheder, der følger. Det er gennem processen med at udskrive kunstværkerne ved hjælp af en plotter, at han skaber en forbindelse mellem tekst og kode. Hans foretrukne redskaber er Processing, p5.js og Axidraw.

Ved hjælp af tilfældige operationer skaber jeg et element af overraskelse
- Julien Gachadoat

Julien Gachadoat (1975) voksede op i 1990'erne med avantgarde demo-scenen, hvor han lavede visuelle effekter med kode. Lige siden har programmeringssprog været hans kreative værktøj. Han har en master i elektronik fra Université de Bordeaux og en master i interaktivt grafisk design fra École Nationale des Arts Décoratifs, og han har udstillet i både Paris og Berlin.

Twitter: [v3ga]
Instagram: [julienv3ga]
Web: [v3ga.net]