Folkemødet for PROSA-medlemmer og it-folk

PROSA er igen i år til stede på Folkemødet på Bornholm den 14.-18. juni. PROSA deltager på Folkemødet for at påvirke mennesker og organisationer med beslutningskraft og indflydelse på debatklimaet, mediedækningen og de politiske beslutninger i Danmark. Men også for at finde samarbejdspartnere med fælles værdigrundlag.

PROSA er til stede ved følgende arrangementer, og medlemmer og andre it-professionelle på Folkemødet er velkomne. Så kom forbi og hils på:

·        ”Big Data – privatliv eller forretning?” i PFA’s telt klokken 16.00-17.00 fredag den 16. juni.

·         ”De udfaldne – dagpengesystemets efterladte”. Debat om dem af vores medlemmer, som er faldet ud af dagpengesystemet, lørdag den 17. juni klokken 09.00-10.00 i PFA’s telt.

·        PROSA er gennem FTF’s fagpolitiske talentuddannelse med til at arrangere debatten ”Hvordan sikrer fagbevægelsen det holdbare arbejdsliv?”, lørdag den 17. juni klokken 12.30-13.30 hos LO og FTF i Folkets Hus.

Derudover har PROSA-folk og aktivister bemandet en række kampagnecykler, hvorfra gæster, journalister, politikere og interessenter i almindelighed kan høre en masse om digitalt selvforsvar – hvordan man beskytter sig mod overvågning. 

jar