it-sikkerhed

PROSA og IT-Universitet i samarbejde

I samarbejde med IT-Universitetet udbyder PROSA en kursusrække.

Hackerangreb, ransomware, cybercrime og phishing e-mails er alle eksempler på udfordringer i en stadig mere digitaliseret hverdag.

I samarbejde med IT-Universitetet udbyder PROSA derfor en kursusrække, hvor medlemmerne kan høste værdifuld viden om it-sikkerhed fra it-sikkerhedseksperter fra IT-Universitetet samt Langkjær Cyber Defence og it-konsulentvirksomheden Globeteam.

– It-sikkerhed fylder mere og mere, og derfor bliver det en kompetence, som er enormt vigtig på arbejdsmarkedet, siger Michael Tøttrup, der er ledelseskonsulent i PROSA med særligt fokus på uddannelse.

Kurserne henvender sig primært til it-ansvarlige i små og mellemstore virksomheder, der ikke har store it-organisationer på plads, og hvor man som it-professionel skal dække meget bredt. Målet er at gøre kursisterne i stand til at kortlægge virksomhedens nuværende it-sikkerhedssituation og vurdere de mest almindelige cybertrusler og risici samt de bedste modforanstaltninger.

Det første modul begynder i september og er tilgængeligt i både ­København og Aarhus. Kurserne fortsætter med flere moduler i 2020. Læs mere på prosa.dk/arrangementer